|

Bivši piloti i vojni učesnici pozvali SAD da ponovno istraži NLO-e

Bivši piloti i vojni učesnici pozvali SAD da ponovno istraži NLO-e
0
F
FENA
13.11.2007. u 11:50
0
komentara
0

dijeljenja
Bivši piloti i vojni učesnici pozvali SAD da ponovno istraži NLO-e
Međunarodni okrugli sto, na kojem je sudjelovalo više od 20 bivših pilota i vladinih dužnosnika, pozvao je u ponedjeljak američku administraciju da ponovno otvori istragu o neidentificiranim letećim objektima NLO-UFO, kao pitanje sigurnosti s obzirom na sve češće izvještaje o letećim tanjurima.
"Posebno nakon napada 11. septembra 2001. više nije zadovoljavajuće ignorirati radarske odraze... koji ne mogu biti povezani s letom postojećih zrakoplova ili helikoptera", naveli su oni u saopćenju objavljenom na konferenciji za novinare u Washingtonu.

Sudionici okruglog stola iz sedam zemalja, uključujući i bivše visoke vojne oficire, kazali su kako je svaki od njih vidio NLO, ili je sudjelovao u službenoj istrazi o fenomenu NLO-a.

Tema NLO-a u SAD-u je dobila na publicitetu prošloga mjeseca i postala dio predsjedničke kampanje kada je demokratski kongresnik iz države Ohio, Dennis Kucinich, tokom TV rasprave demokratskih kandidata priznao da je jednom vidio NLO.

Za bivših predsjednika SAD-a Jimmyja Cartera i Ronalda Reagana također se izvještavalo da su vidjeli NLO.

"Pitanje je kome ćete vjerovati: svojim lažljivim očima ili vladi?", pita se John Callahan, bivši istražitelj Savezne uprave zrakoplovstva, koji kaže da je CIA 1987. istraživala brojna viđenja velike osvijetljene kugle, veličine četiri jumbo-jeta nad Aljaskom.

Okrugli sto, što ga je organizirala skupina koja želi graditi vjerodostojost kod istraživanja NLO-a, pozvala je Washington da nastavi istrage kroz Ratno zrakoplovstvo i NASA-u, prenijela je Hina.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.