Ko je otac male Zohre?
355

Bivša francuska ministrica imala 8 ljubavnika kad je zatrudnjela

Klix.ba
Rachida Dati (Foto: AFP)
Rachida Dati (Foto: AFP)
Bivša francuska ministrica pravosuđa Rachida Dati je, u vrijeme kad je začeta njena kćerka Zohra, imala osam ljubavnika. To je otkriveno u toku borbe za očinstvo nad djevojčicom.

Milioner Dominique Desseigne (68) odbio je da se podvrgne DNK testovima kako bi se utvrdilo da li je on otac trogodišnje Zohre, što Dati pokušava utvrditi.

Međutim, advokati bogatog biznismena pokušavaju dokazati da je Desseigne bio samo jedan od osmerice partnera s kojima je sadašnja zastupnica u evropskom parlamentu bila u vezi. Među njima su, tvrde oni, i jedan TV voditelj, ministar, izvršni direktor, španski premijer Jose Maria Anzar, brat Nicolasa Sarkozyja, državni odvjetnik Katara i bogati nasljednik.

Dati kaže da ima dokaze da je Desseigne stalno posjećivao njihovu kćerku nakon što se rodila, prenosi Daily Mail.

Posljednje informacije poslužit će u korist onih koji govore da su ugledni francuski političari i druge javne ličnosti strastveni preljubnici.

U oktobru je objavljeno da je Valerie Trierweiler, prva dama Francuske, neko vrijeme bila ljubavnica i sadašnjeg predsjednika Francoisa Hollandea i ministra iz reda konzervativaca Patricka Devedjiane u vrijeme kad su sve troje bili u braku ili dugim vezama.

Bivša ministrica Dati (47) iza sebe ima propali brak u koji je stupila u ranim dvadesetim, a nakon razvoda se više nije udavala.