{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Beograd: Uhapšen bivši saradnik Mirjane Marković

F
21.11.2007. u 19:06
0
0
Beograd: Uhapšen bivši saradnik Mirjane Marković
0
Beograd: Uhapšen bivši saradnik Mirjane Marković
Predsjednik Srpske partije socijalista Siniša Vučinić (40), nekadašnji član Direkcije JUL-a Mirjane Marković, uhapšen je u ponedjeljak u Novom Sadu u trenutku kada je pod iznudom uzimao novac od novosadskog biznismena, prenosi beogradski tisak.
MUP Srbije je priopćio da će Vučinić biti predan sucu i da je osumnjičen za iznudu te da je koristio pomoć bosanskih i crnogorskih kriminalaca.

Beogradski dnevnik "Blic" piše da je u trenutku uhićenja kod Vučinića je nađeno 2.000 eura koje je uzeo od novosadskog biznismena. Vučinić se dulje vrijeme ponašao kao savjetnik i zaštitnik neimenovanog Novosađanina kojemu je sam slao prijeteće SMS poruke i za tobožnju zaštitu uzeo mu oko 50.000 eura.

Siniša Vučinić javnosti je poznat kao nekadašnji "narodni čuvar" Slobodana Miloševića. U noći između 30. i 31. ožujka 2001. godine, kada je u rezidenciji "Mir" uhićen Milošević, Vučinić je ometao uhićenje i bio spreman bivšeg predsjednika SRJ , haškog optuženika braniti i oružjem. Zbog ometanja uhićenja bio je i optužen.

Političku karijeru je počeo početkom devedesetih kao član Srpskog narodnog otpora (SNO) Mirka Jovića, a osnovao je bio i paravojnu organizaciju "Srpski sokolovi".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: