"Bolesna" ljubav
0

Baka zaljubljena u unuka čeka njegovo dijete

Sarajevo-x.com
Pearl Carter i Phil Bailey
Pearl Carter i Phil Bailey
Sedamdesetdvogodišnja Pearl Carter i njen 26-godišnji unuk Phil Bailey su ludo zaljubljeni jedno u drugo i s nestrpljenjem očekuju prinovu koja se već razvija u utrobi surogat majke. Upravo ova priča šokirala je ljude diljem svijeta, no neobičnom paru to ne smeta i tvrde kako su iznimno sretni.

Priča o baki i njenom 46 godina mlađem momku, koji je uz to i njen unuk šokirala je cijeli svijet i postala glavna tema na Internetu. Mnogi blogeri već uveliko pišu o toj morbidnoj ljubavi, ali baki i unuku to ne smeta.

Iako se ne zna gdje tačno ovaj par živi u brojnim medijima i na blogovima se pojavila gotovo identična priča, a nagađa se kako je par iz Indiane.

Naime, baka Pearl Carter je sa 18 godina rodila kćerku Lynette Bailey koju je odmah dala na posvajanje. Nikada je više nije vidjela, i iako se kasnije udavala nije imala druge djece. Godinama je tragala za kćerkom, no bezuspješno.

Njena kćerka, pak, 1983. godine rodila je sina Phila. Kada je odrastao ona mu je ispričala svoju životnu priču, a nakon što je umrla od tumora mozga Phil je odlučio pronaći svoju baku.

Nakon tri godine uspio je pronaći Pearl, te joj je poslao pismo i svoju fotografiju.

"Kada sam vidjela njegovu fotografiju odmah sam pomislila kako je zgodan, no sama sam sebe prekorila jer sam znala da je on moj unuk", izjavila je gospođa Carter, koja je u međuvremenu ostala bez supruga, no nije poznato da li se razvela ili je on umro.

Nekoliko mjeseci kasnije baka i njen unuk su se prvi put sreli.

"Prvi put kad sam ga vidjela znala sam da nećemo imati normalan odnos bake i unuka jer me nevjerovatno seksualno privlačio", kazala je Pearl dok je njen unuk dodao kako je u tom trenutku osjetio snažan poriv da poljubi baku.

Neobični par je nekoliko sedmica imao posve normalan odnos, no nakon što su se dvije sedmice kasnije po prvi put poljubili započeli su vezu.

Par tvrdi kako vode ljubav tri puta sedmično, te uživaju u zajedničkom vremenu, iako je javnost šokirana time.

Odlučili su da imaju i bebu. S obzirom da gospođa Carter ne može više rađati odlučili su njenom penzijom platiti surogat majku.

Phil je oduševljen idejom da će postati otac, dok je surogat majka Roxanne Campbell izjavila kako je najprije bila šokirana, no kasnije je ipak pristala.

"Oduvijek sam violio starije žene, a seks sa Pearl mi je otvorio oči", kazao je Phil dodajući da su on i njegova "djevojka" presretni, te kako ne smatra da je nešto čudno u tome što će biti i otac i rođak svom djetetu, jer ipak se radi o ljubavi.