Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni mogu sve oni su britanci dobro je da ih jos nisu i bombardovali
...i to je bila samo jedna mala demonstracija sile.
što ga nisu oborili ja bi ga puco erpiđijem il ako bi promašijo uhitijo pilota i poslo ga na sud za ratne zloćine. kako ba moreš sletit na tudže ako nedobiješ suglasnost??
Ne trpe Irci ničija сраньа
Što ga nisu svojim lovcima presreli Irci ?I Švicarska je nautralna pa ima lovačku avijaciju.
Šta odma panice,neko od putnika morao na halu...nuzda zakon mjenja,ha ja ...
englezima dosadno, nemaju koga bombardovat, hajte na laktaše pliz
@yakuzaa To sto drugima želiš može se tebi desiti....
@FCRS zašto? Ja poštujem odluke Suda, Ustavnog suda, ispunjavam svoje građanske obaveze. Ne kišim Ustav jedne države, to mi je nezamislivo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šta nas boli tuki za to sto je avion jedne zemlje, daleko od nas, sletio na aerodrom komšijske zemlje? Zasto bi trebalo to da interesuje covjeka iz Bosne ili npr. Poljske?
go on home british soldiers