Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanaci ko pozna koji put,,spale gradove,sela,,pobiju medusbno po nekoliko hiljada ljudi,pa na kraju sporazum o prekidu vatre. Pa sto su ikako u sukob ulazili..
Zato treba svako skloniti svoju porodicu a neka guzonje vode rat. Jer te gujzonje jašu narod u miru, pa onda u ratu. Ali još najveća katastrofa je to što radi Turska, regrutira one jadnike u Sirijskim izbjegličkim logorima pa ih šalje u Azerbejdžan na prvu liniju fronte. A azerbejdžanci bi najraže da neidu na prvu liniju.Znate li kako su Iranci protiv Sadama vodili rat?Djecu stave na prve linije, da nebi prekaljene borce iznenadio udar.Strašno puno mladih ispod 20g poginulo.
@Twenty4Seven Oni žive tamo. To je njhov teritorij.
dobro dosli u modern warfare, UN konvencije, vijeca, odluke, amandmani, sporazumi, prijedlozi, embarga, hitne sjednice......a obicni mali covjeculjak iz dana u dan sve vise nazaduje a nije ni svjetan
Ne znam ni što je Azerbejđan uopće pristajao na ovo. Oslobađali su vlastiti teritorij, plus imali inicijativu.
@ASnjazrl, puno više.
od..bite!!! ništa od vas..
Ubise ih dronovima kakvo primirje.
Podrška Azerima gazi samo Gamad iz svoje zemlje !🇦🇿🇦🇿🇦🇿🇦🇿
Što mi je ovo nešto poznato?!
Samo neka se krezubaa sirotinja roka za tkz. svetinje.
Primirje ili prekid vatre uglavnom služi da se pokupe ranjeni i konsiliduju vojni redovi, predah obični. Pa onda ponovo rokaj, pa opet primirje....Ali to se radi uglavnom kad su suparnici podjednaki, što ovdje nije slučaj, pa mi nije jasna svrha istog.
A koga boli ba prangija više što ratuju...Pa nek se pomire,samo ovim vijestima raspaljujete Belaj kod nas i ložite ove domače šoviniste...
naprijed naši
Ma kakav sporazum, to se ide jednom do kraja pa ko pobjedi. Azerima preporucujem Jednu OLUJU i rahat su za sva vremena
@3PM ili Armencima zavisi za koga navijas!!!
Ovi Armenci sa su pametni dogovorili bi pravljenje Nato baze na ovom podrucju i imali bi drzavu odmah
Sve se desava jer Turska zeli da napravi Tursko carstvo, pa napada sa svih strana. Tjeraj ih u Anadoliju i bit ce mir
Pa Azerbajdžan i Armenija jesu u Anadoliji, jbm te glupa.
col od djuty hbt