Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ficke Merkel
..... malo morgen ..., planiraju do ljeta ovako ...., samo da se zna ! ... kakav februar i pm ...
Vidjećemo,kad prođe korona,ko je sila
U Njemačkoj (po prvi put nakon 2.svjetskog rata) policija 15./16.01.2021. onemogućila osnivanje političke stranke pod nazivom "Demokratski otpor", koja ima za cilj prvenstveno da se građanima Njemačke vrate osnovna ljudska prava: SLOBODA KRETANJA, SLOBODA GOVORA i SLOBODA OKUPLJANJA. Srećom, radi se o veoma inteligentnim ljudima, predstavnicima srednje klase i inteligencije, čiji životi su uništeni kroz lockdown (kojeg nazivaju i "nockdown"), i koji neće odustati.
Imajući u vidu da su u sept. izbori u DE, postaje jasnije zašto je nova politička stranka nepoželjna, jer ove dosadašnje zajedno pušu u istu tikvu zvanu lockdown i uništenje privrede. Svako produženje lockdown u DE vodi ka još većem gomilanju bijesa i nezadovoljstva širokih masa, i nažalost ka daljem propadanju egzistencija.
Jedina logicna odluka, u Njemackoj su tek poceli brojevi da znacajno padaju...
Gotova si ti baba.. Mislis da ce Njemci da sute?? Sumnjam..
Nemojte dalje od juna Ipak treba evre u bh neko donijeti Neum se priprema
Samo produzujte moze vam se....