|

Amerikanac se utopio proseći djevojku pod vodom

Amerikanac se utopio proseći djevojku pod vodom
35
L. K.
21.9.2019. u 21:48
51
komentara
35

dijeljenja
Amerikanac se utopio proseći djevojku pod vodom Foto: Facebook
Amerikanac Steven Weber se utopio kada je pokušao zaprositi svoju dugogodišnju djevojku Kaneshu Antoine na jedinstven i poseban način. Njih dvoje su planirali provesti četiri dana na romantičnom putu u Tanzaniji, ali se situacija iz idealne vrlo brzo pretvorila u tragičnu.
Na fotografijama koje je snimila njegova djevojka možemo vidjeti Webera u vodi sa ronilačkom maskom i perajama. Nakon što je zaronio do vanjske strane prozora kabine u kojoj je bila njegova odabranica, uz prozor je pritisnuo poruku na kojoj je napisao emotivnu poruku.

Foto: Facebook Foto: Facebook


"Ne mogu držati dah dovoljno dugo da ti kažem šta sve volim kod tebe. Ali... sve što volim kod tebe, volim sve više iz dana u dan", napisao je na papiru. Ubrzo je okrenuo papir pokazujući drugu stranu na kojoj je pisala prosidba.

There are no words adequate enough to honor the beautiful soul that is Steven Weber, Jr. You were a bright light to...

Posted by Kenesha Antoine on Friday, September 20, 2019

Ožalošćena Antoine objavila je emotivni tekst na svom Facebook profilu, kazavši kako joj je žao što Weber nije stigao čuti njen odgovor. Porodica nije precizirala kako je došlo do gušenja, jedino što je poznato jeste da je Weber izvadio prsten iz džepa i zatim se izgubio iz vidika svoje djevojke jer je krenuo plivati prema površini.

"Da! Da! Milion puta, da! Udat ću se za tebe", napisala je u svojoj objavi na Facebooku, dodavši kako oni nikada neće imati priliku da proslave početak zajedničkog života jer se najljepši dan pretvorio u noćnu moru u najgorem mogućem prevrtu situacije.

Foto: Facebook Foto: Facebook


Iz odmarališta u kojem su odsjeli kazali su kako se Weber utopio dok je sam ronio oko kućice koju je iznajmio sa djevojkom. Dodali su kako su veoma potreseni nesrećom koja se dogodila, te kako su njihove misli uz porodicu i prijatelje preminulog. Naposljetku, kazali su kako su radnici odmarališta dobili poruku da Weber ima problem u vodi, ali da u momentu kada su stigli na mjesto nesreće nije bilo ništa što su mogli uraditi kako bi ga spasili.
Prijavi grešku


Komentari (51)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...