Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka vakcina Pfizera ili Moderne ili neke trece kompanije slabi ljudski imun sistem dokazano,ako je vec neko imao covid i prebolio ga razvio je anti tjela za slijedeci virus,ja sam u novembru dobio kovid i prebolio ga u Maju 2021 opet dobio i nisam ni osjetio zato sto je imun sistem registrovao isti virus,vakcina je plasirana u svjet sa jednom svrhom i svi znaju kojom samo to nece da priznaju.
gomilu gluposti si napisao u samo nekoliko redova. nista od toga sto si rekao nije dokazano osim da ce antitjela uciniti da lakse podneses ponovnu zarazu
Ja četiri za svaki slučaj
Prvi put u povjesti da podpuno zdrava osoba treba da dokazuje da je zdrava. I da se bolesna osoba boji zdrave osobe i ako je primio lijek protiv date bolesti. Gdje prestaje logika tu nastaje Covid 19, koji dolazi u valovima, cim zahladni ga ima cim zagrije ga nema a oni ti nude spas u igli koju su smuckali za par mjeseci. Lp.
gdje pocinje recenica "iako je primio lijek protiv date bolesti", tu prestaje čitanje ovog komrntara
pa i izrael je cijepljen fajzerom i već uveliko primaju treću dozu a svaki dan destine hiljada oboljelih.
🐑👉👌
Pročulo se da narod koji je primio već 2 doze,uveliko se složio da nisu ludi bocat se i 3 put. Valja popeglat sad situaciju malo,pa kao ne treba 3,koji debilizam
Ako nisu bile učinkovite prve dvije doze,treća neće pogotovo...suludo je primati i jednu.
Nije potrebna treća ali jest 4-5-6...
Ovo je prvi put u povijesti virusologije da mutirani virus jača umjesto da slabi kao što je dosadašnjom praksom dokazano!
istina je da običan svijet ništa ne zna o pandemiji niti znamo porijeklo virusa niti znamo mutira li ili ne mutira sve što znamo je iz medija a oni opet imaju svoje gazde i odlučuju šta treba a šta ne treba da se piše. jedno je sigurno i to znamo - ljudi umiru od ove bolesti.
ali isto treba reći da se umire i od vakcina i to nisam nigdje pročitao već osvjedočio - vode se pod "komplikacije". mediji to uopće ne pokrivaju jer znaju da bi ih to omelo u propagandi. usput ja sam cijepljen jer mi je cijela obitelj cijepljena i nisam to učinio zbog medija niti bolesti već kao obiteljski kompromis.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)