Izmislili priču zbog novca?
0

'Alfie i Chantelle su žrtve roditeljske prevare'

Sarajevo-x.com
Dječak-otac Alfie Patten žrtva je prevare u koju su ga uvukle Chantelle Stedman i njena majka Penny da bi svoju priču što bolje unovčile i prodale novinama, tvrdi dugogodišnja prijateljica Stedmanovih, Clive Sim.

Clive Sim, 39-godišnja bliska prijateljica Stedmanovih tvrdi da zna pravu istinu o maloljetnom paru koji je prije nekoliko dana postao popularan u cijelom svijetu.

Po priči Clive Sim, 15-godišnja Chantelle je morala reći da je Alfie otac djeteta i kriti da je imala druge dečke zbog toga što su je roditelji, tačnije majka Penny, na to natjerali da bi priču prodali tabloidima i tako zaradili popriličnu sumu novca.

Mada se nakon rođenja djeteta javilo nekoliko dječaka koji su bili intimni sa Chantelle, ona je tvrdila da otac djeteta nije niko drugi nego sitni 13-godišnjak Alfie Patten.

Obje porodice su, kako piše Daily Mail, dosad zaradile na hiljade funti od objavljivanja detalja iz navodne veze 13-godišnjaka i 15-godišnjakinje.

Dva dječaka koja su imala seksualne odnose sa Chantelle, Richard Goodsell (16) i Tyler Barker (14) izjavili su da im situacija nije nimalo smiješna i da strahuju od očinstva ako se dokaže da jedan od njih otac djevojčice Maisie.