Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek na covjeka...ovo je propast svijeta...
"Religion poisons everything" Christopher Hitchens
Religija mira...
@queue nema to sa time ništa tu se radi o mafijaskim afganskim obracunima podplaceno od svih strana svijeta pogoto iz arapski zemalja SADe rusije da se slika napravi da afganistan ostane nestabilan . pogotovo sad jel je njemcima film puko sa tim tz izbjeglicama i tema je vec o vracanju!! U SADu je za pola godine ubijeno više ljudi nego u afganistanu za dvi godine
I takvi nam dolaze svaki dan u USK. I kažu treba im pomoći. I treba ali tako da ih pošaljemo kući. Neće izići na dobro.
Vehabija se raznio na sitskoj svadbi. Vehabizam je opasnija ideologija od nacizma i takvi pokreti se strogo moraju kontrolisati.
Nista novo ovdje, jos jedan vehabija sa bombom medju Sijama.
U afganistanu ne znas koja budala vise na koga puca