Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi naši mutavi izgleda.
Za Kosovo ne brinem oni imaju Albaniju clanicu NATOa i uskoro EU. Nemaju blokatore. Imaju homogenost.
Đabe isprljasmo ulice i grad paradama od EU nema ništa.
Abdulah šta misliš da osnujemo srpsko-ruski svet u našem regionu? Da nam bude da jedemo zlatnim kašikama i imamo doživotne predsjednike. Bez mene!
gooUser1642448815 More more Tursko Ruski svet i onako je to ovde.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pošto semenke?
Hebo EU, dobra ova riba, pravo🥴….
Ti si dobro zagorio decko
EU znaci agenda 2030! Dal ove lutke od političara znaju šta je veliki reset ili vide samo pare i guraju ono što im vrh piramide plasira! Jel im nesto veliko obećano pa su spremni za to veliko žrtvovati velik dio familije, komšije, sugrađane?! Ili su mozda pozicionirani kao idioti, marionete!? Veliki reset, masovna depopulacija, totalna kontrola društva!!!
Odyebati šupke iz EU za sva vremena. 30 godina prođe, a ni mrtvog slova na papiru nema.
Dobili smo juce stav to je gotovo
Ispunimo uslove i ljudi nas primaju, sta hoće da političari pljačkaju, zaposljavaju svoju rodbinu i poslusnike i da uđemo takvi u EU, malo morgen...
Eto Moldavija ispunila sve uslove. 😂
Sutra kad nam EU kaže hajte bujrum, treba im reći e sad baš nećemo
Baš tako, hoš ili neš i odabi
Svaka ti je zlatna Predsjednice. Sve jasno rečeno. Posebno je EU grešna prema Kosovu. Mislim na još uvijek važeće vize za putovanje.
Haha.. nesretnice, pa 15 godina nisu voljni da vam daju bezvizni režim za putovanja, a ti se nadaš nekakvom kandidatskom statusu.
zato su vama dali odmah 😂😂😜😜
da nije vaših naci prijatelja u EU dobili bi oni bezvizni režim kad i ti. Riješiće se i to
nema....niti ce biti....trebamo se okrenuti drugim opcijama..pa nisu oni jedini na svijetu
🤢🇷🇸🤮