|

Zoran Milanović napao predsjednicu Hrvatske: Mala smo zemlja za velike batine

Zoran Milanović napao predsjednicu Hrvatske: Mala smo zemlja za velike batine
47
A. D.
22.8.2019. u 14:18
112
komentara
47

dijeljenja
Zoran Milanović napao predsjednicu Hrvatske: Mala smo zemlja za velike batine Foto: Marko PrpićPIXSELL
Napad maskiranih napadača na osobe srpske nacionalnosti u Kninu nakon čega je pet osoba završilo u bolnici komentirao je i kandidat za predsjednika Hrvatske Zoran Milanović te se žestoko obrušio na aktuelnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.
"Mala smo zemlja za velike batine. Bliže se izbori i red je da na red dođe i red prigodnog etničkog nasilja, naravno na teret slabijih i malobrojnijih kninskih Srba, koji će valjda sljedećih hiljadu godina plaćati zatezne kamate na greške svojih očeva. Zakrabuljeni klošari, u herojskoj formaciji 'dva na jednoga', premlatili su hrvatske građane, koji su u nekom kninskom lokalu gledali utakmicu Eurolige (ili tako nešto). Aktuelna predsjednica i vrlo vjerovatna pretkandidatkinja HDZ-a za još pet godina zuluma nad hrvatskim narodom, šuti. Bit će da se konsultira s 'Malim od Šešelja', jednim od većih dušmana srpskog naroda u Hrvatskoj u posljednjih trideset godina. Da joj pomognemo: izraz 'velikosrpska agresija' služi upravo tome da iz srpske nacije izolira čaršijske velikosrpske megalomane koji kinje tu i susjedne nacije već više od sto godina", naveo je Milanović na Facebooku.

Kada bi se, kako navodi on, govorilo samo 'srpska agresija', obuhvaćalo bi se sve Srbe.

"'Srbo-četnička' agresija uvredljiva je, sama po sebi, za sve i prema svim Srbima. Zato je toliko i vole maskirani paličari. Agresija, kao takva, za sada ne bi trebala nikome biti sporna, osim ako se Vučić ne usplahiri. Eto, poštovana pretkandidatkinjo HDZ-a, ako sam bio od pomoći", zaključio je Milanović.
Prijavi grešku


Komentari (112)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...