{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Žena koja je kuhinjskim nožem ubila muža puštena na slobodu

F
27.6.2008. u 10:04
0
0
Žena koja je kuhinjskim nožem ubila muža puštena na slobodu
0
Žena koja je kuhinjskim nožem ubila muža puštena na slobodu
Iz požeške je kaznionice jutros nakon tri godine i tri mjeseca na slobodu puštena Zadranka Ana Magaš, osuđena za ubistvo supruga 2005. godine.
Iz požeške kaznionice Magaš je, na vlastiti zahtjev izašla uz mjere zaštite kako bi izbjegla susret s mnogobrojnim novinarima koji su je čekali na izlazu.

Neslužbeno se doznaje da se Ana Magaš neće odmah vratiti u Zadar već da će se neko vrijeme odmarati na području Rijeke te da nije spremna za bilo kakav kontakt s medijima.

Magaš je u požeškoj je kaznionici provela tri godine i tri mjeseca iako je u martu 2005. na prvom suđenju zbog ubistva supruga bila osuđena na kaznu zatvora od 9,5 godina. Na ponovljenom suđenju kazna joj je smanjena na osam godina, no Vrhovni je sud tu kaznu dodatno smanjio na pet godina, a u martu ove godine hrvatski predsjednik Stjepan Mesić smanjio joj je kaznu za godinu i pol dana.

Zbog dobrog vladanja i Povjerenstvo za uvjetni otpust početkom juna skratilo joj je kaznu zatvora dodatno za još dva mjeseca.

Ana Magaš osuđena je za ubistvo supruga Lucijana, koje je počinila kuhinjskim nožem 19. marta 2005. u njihovom stanu u Zadru.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: