|

Zbog bure i snijega zatvorene pojedine dionice u Hrvatskoj

Zbog bure i snijega zatvorene pojedine dionice u Hrvatskoj
0
F
FENA
22.1.2011. u 10:20
0
komentara
0

dijeljenja
Zbog bure i snijega zatvorene pojedine dionice u Hrvatskoj Foto: Arhiv
Zbog olujne bure i snijega, za sav saobraćaj zatvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, Jadranska magistrala od Senja do Svete Marije Magdalene (D8), i državna cesta Dobroselo-Mazin, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.
Zbog na mahove olujnih udara vjetra, dionicom autoceste Rijeka-Zagreb, od Kikovice do Delnica, te državnim cestama Maslenica-Zaton Obrovački, Gospić-Karlobag smiju saobraćati samo lična vozila, a zbog zimskih uvjeta dionicom autoceste Rijeka-Zagreb, čvor Delnice čvor Bosiljevo i zabrana saobraćaja je za tegljače i vozila s prikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu.

Paškim mostom i dionicom Jadranske magistrale od Bakra do Senja zabrana je za: autobuse na sprat, motocikle, vozila s kamp prikolicama, kombi vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I i II grupa), a na Krčkom mostu za autobuse na sprat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I grupu).

Na graničnim prijelazima nema čekanja. U prekidu su trajektne linije: Prizna-Žigljen (prema Pagu) Jablanac-Mišnjak (prema Rabu ) i Brestova-Porozina, te katamaranske s Malog Lošinja i Paga. Trajekt na liniji Valbiska-Lopar prevozi samo lična vozila.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.