|

Zaposlenici Spomen područja Jasenovac dobili prijeteće e-mailove sa slikom metka

Zaposlenici Spomen područja Jasenovac dobili prijeteće e-mailove sa slikom metka
2
F
FENA
1.12.2013. u 22:33
40
komentara
2

dijeljenja
Zaposlenici Spomen područja Jasenovac dobili prijeteće e-mailove sa slikom metka
Direktorici i upsolenicima javne ustanove Spomen park Jasenovac jutros je došao prijeteći e-mail sa slikom metka i anonimnom porukom u kojoj ih se proziva kao antihrvate i izdajnike.
"To je otvoreni poziv na likvidaciju ne samo nas nego i svih koji misle slično. Dakle i vlade, predsjednika Republike, većine političkih stranaka", izjavila je Hini direktorica Spomen parka Jasenovac Nataša Jovičić.

Prijeteću anonimnu elektronsku poruku dobili su, osim direktorice, i svih četvero kustosa Spomen područja te voditeljica računovodstva, dakle svi čije su e-mail adrese javno dostupne, dodala je.

Osim toga, rekla je Jovičić, na službenu adresu joj je došao i e-mail s potpisom čelnika HČSP-a Josipa Miljka pod naslovom "Vi širite četničku propagandu". "

Takvi kao Vi su samo ostaci ostataka truleži na hrvatskomnacionalnom tkivu i osuđeni ste na izumiranje i ludilo u koje Vas vodi nezajažljiva i bolesna mržnja", navodi se u e-mailu s Miljkovim potpisom i pozdravom "Za dom spremni".

Uposlenici Spomen područja Jasenovac prijetnje su prijavili kriminalističkoj policiji, ali i predsjedniku Hrvatske te drugim institucijama.

Spomen područje Jasenovac izgrađeno na području bivšeg ustaškog logora iz Drugog svjetskog rata, a uz Memorijalni muzej tamo djeluje i obrazovni centar čiji je cilj ukazivanje na nužnost poštivanja različitosti među ljudima.
Prijavi grešku


Komentari (40)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...