Komentari (327)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj zasto ? Mozda zato sto je dodik na crnoj listi a Zvizdic nije jesil kad na to pomislio?
@SaDrineSelam Evo odgovora kod Senada http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/112724/diplomatski_skandal_dodik_dzaba_pisao_merkel_njemachka_kancelarka_ne_zeli_ga_slusati_zbog_njegove_podrske_karadzicu_i_mladicu_chak_je_namjeravala_staviti_ga_na_crnu_listu_i_zabraniti_mu.html
@SaDrineSelam Dodik je pakšu, a Zvizdić je na našoj listi, listi političara na koje ćemo odgovoriti pljuvanjem.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Srbin je dijagnoza.
Koliko se marva naroljala za vaskrs ,to nema snage ni minus da udari :)
Sram vas bilo.Kako ćete odbraniti srbstvo pijani ko metle :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Baveći se Kosovom,BiH i Rusijom danas je srbija najsiromašnija i najzaostalija država u Europi i tako će biti još dugo vremena.
Zato što bi bilo previše separatista na jednom mjestu
Šta se stalno čudiš i petljaš u poslove Bosne? Šta tebe boli k... koće biti u Berlinu, Vašingtonu, Parizu... Dodik nemože nigdje sem u Srbiju i Rusiju. Njegov glas se nepika nigdje na Zapadu i to je to. Nego, hajde potpiši to Kosovo pa onda da idemo dalje!
Zato sto je Musliman A ne Svrb!! I jos pametniji od tvog druga Mustafe milojke!!!
Vucicu ......
"Vučiću čudan izbor učesnika samita u Berlinu: Zašto je pozvan Zvizdić, a ne Dodik" odgovor je;zato sto se Dodik nalazi na crnoj listi amerike.Jedostavan i razumljiv odgovor.
Kosovo se 3500 godina zvalo DARDANIJA i opet će se tako zvati.Dardanija na albaskom jeziku znaći ZEMLJA KRUŠAKA.Albanci su uz Baske najstariji narod u Evropi.
Srbija i srbi nemaju elitu ,njihovu politiku vode primitivci palanačkog mentaliteta Vućić,Dacić,Vulin,Nikolić,Djurić koji još vode fašističku politiku prema susjednim zemljama. Srbija je zbog toga danas najsiromašnija i najzaostalija zemlja u Evropi.
Pa dodik ne prizna državu BiH pa kako će je ptedstavljat, jedino je mogo možda predstavljat srbiju
Ko je ono jos jednom priznao RS. Njemacka ne. Sta onda ima ontamo da trazi.
Pa pizdousta bitango ako te baš čudi što Zvizdić a ne laktaški vepar razmisli da odgovor leži u činjenici da bi glavata fašistička mrcina ne otvarajući pogane žvalje od riječi do riječi ponovila ono što ćeš ti svakako reći a Merkelova i ostali zapadnjaci da slušaju dva identična ološa i fašiste ne pada im na pamet.
I opet se cete mujesaju u unutrasnje stvari Rep BiH!
Naravno Vama iz Srbije i Hrvatske će biti veoma neugodno i zbog granica i još gomile ostalih pitanja koja će se ticati unutrašnje bezbjednosti Bosne, a vezano za SRB i HR i njihove obaveštajne službe, takođe ambasade i konzulate.
I Dodiku je veoma " neugodno", ali se mora povinovati tome da sankcije za njega i njegovu bandu, nisu samo iz USA! Još malo pa mu neće dati ni iz Laktaša ili kako mu se već zove taj zaselak!
Zasto se civilizirani svijet, EU decenijama maltretira sa srpskim nacistima kada brze i efikasnije rezultate mogu ostvariti jednostavnim bojkotom Srbije, njenih proizvoda, obustavom investicija itd?!