Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubit 100 muslimana za 1 srbina nikad ti to ne zaboravljamo genocidas.
Tramp veoma dobro zna ko je Aca Vucic snajperista sa Jevrejskog groblja koji je pucao u neduznu djecu u Sarajevu i na sve druge koji su se kretali po gradu. Vucic je bio dobrovoljac kod chetniichkog vojvode i komandanta sa Grbavice zloglasnog zlikovca Slavke Aleksica i to je izjavio u sudnici haskog tribunala osudjeni ratni zlocinac i zlikovac Seselj. Amerikanci to sve znaju, zato Vucic ima takav tretman kao terorista ISIL-a na ispitivanju pred Trampom.
@japanskabuba A čovjek kad ga sluša pomalo se zapita kako nije promijenio ime u Miroljub?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da, rekli smo, ne volimo srbiju, nemamo nikalav osjećaj prema vama!!!! Ne interesujete nas uopšte! Nikad nas i niste interesovali, dosadni ste krpelji!!!! Šta je problem? Interesuje nas samo da platite milijarde za korištenje zajedničnog potencijala rijeke Drine gdje su granice država po sredini rijeke! Biće međunarodni sud. A to da ćeš ti "braniti" nečiju "napadnutu" zemlju...... Vlahahahahhaaa. Vidjet ćemo žvaljo! ;)
Vi ste u sukobu konstanto. Onaj dan, kad niste sa nekim u sukobu, budete u sukobu sa samim sobom!!!!! Nema države u komšiluku sa kim niste u nekom sukobu. U sukobu ste sa PM rođenom, prije nego se sukobite sa nekim drugim!
Ovaj mora da je gledao Centralni Dnevnik Hadzifejzovica i kako mu se uvlaci u dupe, sljedece je pretpostavljam intervjue s njim i Dzumhurom u Beogradu na vodi i posjeta centralnom objektu tamo, dzamiji?
Moraš se ti pravdati, radi genocida, konc logora i obveze iz Dejtona da to više ne smiješ raditi. A tražiš načina, moronu s Jevrejskog groblja.
Realno u pravu je. Nasi minderas zele da se drugi dijele, a mi da ostanemo zajedno. Nek pripaze sta zele
Ovi politicari i dalje glupi jer ne kontaju da vise niko ne bi napadao i branio te dvije zemlje koje ne vrijede ni pet para.
srbi nemaju elitu,njihovi politićari ne poznaju jezik diplomatije,nemaju Evropske manire,agresivni su,primitivni su.srbi su seljaćka nacija palanaćkog mentaliteta.Svi narodi koji imaju za susjede srbe su nesretni.
@lari5 O Lari. Vucic se u zadnjih mjesec dana sre sa vise vaznih drzavnika nego svi politicari u Bosni od kad postoji. Naravno Lari da ces bit nesretan kad su ti Srbi komsije jer vidis koliki si nebitan.
iz srpske republike se godšnje iseli od 50 do 70 hiljada ljudi .Prosjek starosti u republici srpskoj je 45 godina.Za 5 godina će u ovoj genocidnoj zvorevini ostati samo 200 hiljada srba a danas ih ima 500 hiljada.
Naravno da je zamrznut konflikt. Genocidna tvorevina RS ne može opstati. Entitet formiran genocidom i udruženim zločinačkim poduhvatom mora nestati.
Sta ima taj cetnicki celnik ,da svog jarama smrdljivog podrzava i neke odluke donosi,neu pokupi i pozove svoje smrdljivce da se popnu na traktore i pravac tamo gdje im je mjesto, da dodje i tome kraju
@Gaduso1976 Pazi da ne biste vi išli na traktore. Previše ste se osilili.
I mi čemo jednoga dana osloboditi svoju zemlju od separatista Vučko to si u pravu samo polako 😉
A ko je i pravu uvalimo mu k....
Dok je ovo izgovarao...mladi pametni efikasne mu se p..saju u kandilo i spale odavde sa ovih ukletih prostora
Pa zar Kosovo nije nezavisno??
Ovaj sve što kaže treba pomnožiti sa (- 1), i onda će se vidjeti šta stvarno misli!!!
Bem te u labrnju lazljivu.bolje da te babo izdrko nego sto te napravi takvog neprirodnog...
Haha Izraelu ni Americi ne smiju ni zucnuti...svu svoju frustraciju lijece na BiH.