Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Silna je to vojska, to znaju dobro civili, zene djeca starci
@skywalker17 pitaj đenerala ratka kako je trčao u Krajini, pitaj đenerala ratka gdje mu je pancir to ga pitaj, kod nas je, kako nam je pobjegao nisam znao da nako brzi trči
@KurtaKinte1212 isti perhan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa ni jedan svjetski lider se ne pojavljuje i ne drami kao ovaj klovn
Pickousti dramaturg
Kad maltretiraš jadne vojnike, kod nas vojska nije zaražena, jer je ne maltretiramo za svakakve gluposti ... lafo pomažeš narod a više ga uništi ... nije bolan korona skočimiš, da skače na narod, pusti narod nek šeta al bez kontakta..
Ko će opsluživati S400.
Idemo svi po jedan like ko voli Tuzlu.
Da hoćeš i ti krepati zajedno s Baketom šta ste pokrali i koliko narod mučite mamu vam vašu korumpiranu lopovsku
Ko se raduje tudjoj nesreci......
Naš jedan jedini Josip Broz Vučić.Ajmooooo na zapadne granice Karlobag Karlovac Virovitica.Ko nas dirne 1 za 100.Ajmooooo 100€svakome.Ups dobijo sam proliv.
sad ako ih neko napadne ode srbija sva helac
Sad se naljutio sad ce platiti 100 korona za 1 zarazenog srbina ...
Hajde malo zaplači....onako suzu pusti. Smijao si se na početku. Šta je sada?
Iskačeš iz paštete patetičaru, naporan si
Demon vucko place nad svojim "hrabrim" demonchichima, koje obori nepostojeci neprijatelj. ["I tako oni (nebeski narod) zaplesashe sa demonom i ubrzashe jos jace, kao nikad do tad, a kljuc od zakljucanih (demonovih) vrata bacise daleko, negdje"!]
Vraca im se na najgori moguci nacin za sva zlodjela. Bog ih kaznjava za sve
@japanskabuba Dobar dio vas su izuzetno ograniceni i glupi ljudi. Nisu vicevi o Muji i Hasi tek tako. A od toga vece kazne nema.
Što ovaj voi biti diktator, sad je vazan ko onaj ping pong kiiriki
@_ja_ more bre što mu dobro dođe ovi kontravirus
Laze