Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAZU TITO JEDINI SA PODRUCJA BIVSE JUGOSLAVIJE PUSIO U BIJELOJ KUCI? NIJE TACNO. PUSIO JE I VUCIC, SAMO DRUGU VRSTU KUBE, TRUMPOVU KUBU.
E srbi srbi, mislili ste drugima zulum činiti, a zauzvrat da vam se obije o glavu. Ne ide. Kad tad će vas stići, ići će to još. Za vijek vijekova nece vam naumpasti da vise slabije ubijate i GENOCID činite.
Znaci Vucic razvalio odnose s arapskim i muslimanskim svijetom a za uzvrat dobio priznanje Kosova od strane Izraela BUAHAHAHAHAHAHAHh
U Turčina nema vire.
Oooo crni Vučiću, pa sredio si i to da Izrael prizna Kosovo, al hajde bar će ambasadu preseliti u Jerusalem?!!? Sad ako ga Putin ne spasi Erdogan će ga nabije na kolac breeeeee
Laži, laži ionako to najbolje znate patološki lažovi...
Je li vidite koliko ste jadni mitomani...
Malo mu blamaže pa još dodaje ulje na vatru! Poslije J nema K
Supotpisnik dokumenta o priznavanju Kosova od Izraela. Miško, točka 10 onda nije višak.
Mrs.
Samo dobro namaži guzu vazelinom:-)
Daj pokažite video kada shvati šta je potpisao!!!😂😂😂😂😂😂😂
Od ovog Vučića su samo luđi oni što mu vjeruju,pardon veruju!
Celi svet treba da vodi računa o interesu Srba i Srbije. Sila je to!
Pa ti izjavi kako nista u dokumentu nije sporno, kako je sve dobro za Srbiju, kako si imao divne pregovore... HAHA...
Ne vneruh kaurinu ni kada darove nosi...