Komentari (307)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidiš Vučko mi šaljemo pomoć a ti se ljutiš! A ti snajperista iznad Sarajeva pa opet dođeš nepozvan
@jose2005 da da treba u Hag
"...Zato što im smeta Srbija u kojoj je mir i stabilnost. Nikome neću dozvoliti da uruši mir i stabilnost, u Pazaru, niti bilo gdje u našoj zemlji", poručio je Vučić." IDENTICNA prica Milosevicevoj sa kraja 1980-ih ! ! ! A nije ni cudo jer je od njega i ucio "zanat" srbovanja i mitomanije.
Majmun,,jedan"-liziguz..( liže usne..a ukino demokratiju..svi njegovi mediji,i samo njegova stranka ,,HARA,,Srbijom..a Sanđak..čeka da što više,,bošnjaka nestane"- boji se Ocjepljenja( Ljajić Rasim me iznenadio..seronja..
Srbiju naj vise unistavas ti,kao i ovi sto unistavaju BiH
Kome saljete po milion eura?
Zar su pravoslavci,kakve su jade radili?!? Imali veće kazne no da ih ovaj kreten vodi? Jadni car Dušan! Ako je postojao! Ja,...
Vucicu odjebi od BiH majmune, sredi prvo svoju drzavu, da imas imalo stida ne bi spomenuo BiH ni u kojem kontekstu. IDIOTE, MORONU, PIZDO JEDNA
Svaki narod ima vođu kakvog zaslužzje, on može još 10 god. Nema ih više, žao mi je. Svi pod šljvu, ko Slobo. Ja!
Dobar dan BIA. PodsEtite Predsednika na dane dežure, uz foto aparat i kalašnjikov, u Četničkom odredu na Jevrejskom groblju, sa akreditacijom RTS i iskaznicom dobrovoljca. Također podsEtite Sandžose na krađu municije od ABiH tokom 1992 i 1993, i primitivizam kojim su od Raške /Sandžaka napravili kvazitursku prćiju mafijaša u kojoj crkava sirotinja. I da, ponuda za "pomoć" jeste LICEMJERJE.
Svi mrzitelji Srbije ovom iskompleksiranom, nespososbnom liku moraju biti do neba zahvalni, taj će do kraja devastirati tu zemlju za još par godina
Dobro si vratio svojim biracima jado..Oni te izabrali,a ti im dajes one usisivace Kineske da svi pomru dole. Da im ne moras davati penzije fukaro!
Sreca pa postoji Internet i ne mozete vise lazi vase siriti a da to niko ne moze provjeriti..Pa,bolan ona Bolnica u Novom Pazaru vise na logor lici,nego bolnicu..Pazite manjine pravo Vaginousti.
Napusi se kurine Vucicu ljigavce
Kad si glup teško je ljudima oko tebe, ti ni ne osjetiš nazalost e tako je i sa njim.
Kakav naduveni deb-il, utripovao da je vodja Reich-a a ne obične balkanske vukoye-bine srbije, u pandemiji ponudjena pomoć se ne odbija, tom sljedbeniku Draže Mihajlovića u interesu je da što više naroda pocrka u Novom Pazaru...
Bijedni snajperista sa Jevrejskog groblja, ubica djece Sarajeva!
Erdogana su u Sandžaku dočekali u delirijiu, možda bi se sada Erdogan trebao isprsit.