{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vlada Srbije osudila teroristički napad u Kosovskoj Mitrovici

S
2.7.2010. u 18:01
0
13
Vlada Srbije osudila teroristički napad u Kosovskoj Mitrovici
0
Vlada Srbije osudila teroristički napad u Kosovskoj Mitrovici
Foto: EPA
Vlada Srbije najoštrije je osudila teroristički napad u Kosovskoj Mitrovici, gdje je poginuo ljekar Mesud Džeković, a 11 građana ranjeno.
Vlada Srbije poziva pripadnike mirovnih misija na Kosovu i Metohiji da hitno otkriju počinioce napada na građane koji su mirno protestovali.

Vlada poziva sve građane na Kosovu i Metohiji da ne nasedaju na provokacije ekstremista, kao i pripadnike međunarodnih organizacija da ne nameću rešenja koja mogu da isprovociraju nasilje. Vlada Srbije preduzima sve mere, u okviru svojih nadležnosti, kako bi se sprečilo eskaliranje nasilja u južnoj pokrajini, navodi se u saopštenju.

Na sjednici su usvojeni Prijedlog zakona o zadužbinama i fondacijama i Prijedlog zakona o izmjenama zakona o zapošljavanju i osiguranju za slučaj nezaposlenosti, Prijedlog zakona o zabrani usavršavanja, proizvodnje i stvaranja zaliha bakteriološkog (biološkog) i toksičnog oružja i o njegovom uništavanju.

Vlada je danas donijela odluku da se za finansijskog savjetnika u postupku prodaje dijela akcija u svojini Srbije u preduzeću "Telekom Srbija" angažuje konzorcijum koji predvodi investiciona banka "Sitigrup".

Vlada je usvojila uredbu o načinu i postupku ostvarivanja prava na konverziju prava korišćenja građevinskog zemljišta u pravo svojine i uredbu o izmjenama i dopunama uredbe o kriterijumima i postupku za utvrđivanje visine naknade po osnovu konverzije prava za lica koja imaju pravo na konverziju uz naknadu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: