Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista je lijepo da su uspjeli već nekoliko skupova da naprave bez problema, zastava, nacionalističkih gluposti i sličnog. Danas sam bio, normalan narod, ljudima više dosta kriminala i korupcije. Kome treba država gdje nema zakona za neke ljude, i gdje predsjednik laže na televiziji i hvataju ga u laži? Iako DPS plaćenici i botovi kmeče o Rusiji i Srbiji i zavjerama, ovi protesti nemaju veze sa takvim glupostima. Samo kriminal i korupcija.
@Wahrheit Neće se Zapad mnogo cimati da ga miče, ali da, više i nema neku svrhu. Većina opozicije je za NATO i EU, čak i dobar dio "četničkog" DFa kako ga predstavljaju. Jedini ko i dalje kmeči o Rusima i Srbima su DPSovci. Tako su i meketali o Hrvatima, Albancima i muslimanima 1991. Ministar odbrane bio radikalna Srbenda, sad se kune u NATO. Samo pare brate moj, j*beš naciju i vjeru.
Rusi nikad ne miruju.
Sta im znaci ovo 97 000? Bilo im mrsko smisljati nesto originalno pa se posluzili idejom susjeda Smrda.
Imali tamo covica da nisu ugrozeni ko i ubosni mozda im kladare ne rade ha auuuu
Neka je Milo krimos, al DPS nikad izbore izgubiti nece. Bosnjaci nemaju boljeg izbora od koalicije s njima. Ovi drugi bi nas poklali sutradan zorom.
@Juzer Tako ce i bit izgleda
Neko novo Balkansko proljeće samo neka Bosnu zaobidje
Beograd i Rusija ne mogu ocima gledati Djukanovica i probaju ga oboriti na razne nacine. Nadam se da ce ostatak Crne Gore shvatiti i zastititi svoju drzavu i svoju slobodu
Injemu je dosao kraj.
Nama sve potaman
Okupljaju se i Bosanci ali na koncertu Maye Berovic.
Milo ćeraj ova govna u srbiju
srbadija organizovala
Kako je nama dobro. Mogu nas jebati ali na ulice necemo. Bem ti mentalitet Bosnje
Što ne protestuju u augustu kad je špica turističke sezone hehehe
Ovo su protesti običnih ljudi bez ikakvih nacionalnih, stranačkih ili vjerskih obilježja!