Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje "Vijeće Europe" i nevladine organizacije?! Sve su to islamisti koje finansira Turska i Katar a ako toliko žele ilegalne migrante, neka ih odmah vode sebi. Hrvatska policjo, vraćaj bagru braći u Bosnu bez milosti!
Svi nesto pametuju a da je nasa granicna poslicija imalo kao hrvatska ili madjarska policija, ne bi ove stoke vidjeli u BiH. Nema tu ni 5% pravih imigranata sto bjeze od rata, njih i treba zastititi. Ostali su lovci na dzabahljbarenje, socijalu i teret druge drzave.
👍👍💥💫👍 Za Profesora Mirsada Hadzikadica treba da glasaju svi bez obzira na nacinalnost i ubjedjenje
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Kandidati imaju potrebu da predstavljaju šta su uradili u BiH, isto kao da mi nemamo oči pa ne vidimo da nisu ništa, mogu oni nabrajati, ali da to nešto vrijedi vidjelo bi se, samo HADŽIKADIĆ NAPRIJED #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno. Hadzikadic2018
fašizam reborn!!
Samo oštro, ne treba dati teroristima da se razmnožavaju i šire. Dosta nam je ovih preko Save!
Monstrumi genetski.
Jedina tableta za ove neofašiste je bila TITO.
🐽
Sad ce Madžaroni opet balit' da su Antemurale christianitatis