|

Vidošević će podržati Josipovića

Vidošević će podržati Josipovića
0
F
FENA
30.12.2009. u 23:06
1
komentara
0

dijeljenja
Vidošević će podržati Josipovića
Nadan Vidošević izjavio je u večerašnjem Dnevniku HTV-a kako će u drugom krugu izbora za predsjednika Republike Hrvatske poduprijeti kandidata SDP-a Ivu Josipovića.
"Mi se gledamo i legitimiramo kroz predsjednika države, i odlučio sam podržati ono što nije valjanje u blatu i skidanje čarapa", obrazložio je svoj izbor Vidošević, koji je u prvom krugu predsjedničkih izbora sudjelovao kao nezavisni kandidat.

Ocijenio je kako je Hrvatska danas potresena i na ljevici i na desnici, kazavši kako je za to kriv "grijeh struktura" koje nisu, kao u drugim civiliziranim zemljama, prije izbora preliminarno definirale listu kandidata, tako da, kazao je Vidošević, "lakrdijaši ne mogu proći".

"Ovdje je velik dio struktura stajao po strani i promatrao što će se dogoditi, ne shvaćajući da će 2010. biti repriza 1991., kada ćemo se boriti za egzistenciju", ocijenio je Vidošević.

Sa svojom je kampanjom, kaže, zadovoljan jer je načeo sve značajnije gospodarske probleme s kojima će se Hrvatska suočiti 2010., za koju je rekao da će biti "burna godina u kojoj će doći do velikih otrežnjenja".
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...