{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


UNMIK zna da MUP Srbije na Kosovu ima 10 ureda

F
26.3.2008. u 12:52
0
0
UNMIK zna da MUP Srbije na Kosovu ima 10 ureda
0
UNMIK zna da MUP Srbije na Kosovu ima 10 ureda
Obavještajne službe UNMIK-a identificirale su na Kosovu 10 ureda Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Srbije, piše u srijedu vodeći prištinski dnevnik na albanskome "Koha ditore".
Pozivajući se na neimenovane dužnosnike UNMIK-a, dnevnik navodi da je od 10 ureda osam na sjeveru Kosova, od čega su tri u sjevernom dijelu Mitrovice.

Dnevnik objavljuje faksimile dijelova dokumenta u kojemu stoji da MUP Srbije na Kosovu ima i svoje policijske postaje.

"U jednoj od takvih postaja na sjeveru Mitrovice bez smetnje djelatnost obavljaju BIA i UBPOK", piše dnevnik i dodaje da se u blizini zgrade u kojoj su smještene te postrojbe MUP-a nalazi i MUP-ov ured za administraciju.

Po pisanju lista, policijska postaja MUP-a Srbije, u kojoj djeluje i BIA, postoji i u Zvečanu, kao i posebna zgrada za administrativne poslove MUP-a i BIA-e. U Sočanici i u Lešku, u najsjevernijoj općini Leposavić, na granici sa Srbijom, također postoji ured MUP-a Srbije, dok u Gračanici, prema tim informacijama UNMIK-a, postoje dva takva ureda. U jednom je policijska postaja i administracija, dok je u drugom policijska postaja i BIA.

Službeni Beograd je, prema informacijama UNMIK-a, organizirao i usporedne sudove na teritoriju Kosova. U mitrovačkoj Bošnjačkoj mahali je sjedište paralelnog općinskog i okružnog suda u Mitrovici. Takvi sudovi postoje i u Zvečanu i u Leposaviću.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: