|

Učiteljica iz Hrvatske vrijeđala učenike i tjerala ih da joj čiste cipele

Učiteljica iz Hrvatske vrijeđala učenike i tjerala ih da joj čiste cipele
47
L. K.
13.9.2019. u 22:52
73
komentara
47

dijeljenja
Učiteljica iz Hrvatske vrijeđala učenike i tjerala ih da joj čiste cipele Foto: RTL
Javnost cijelog regiona šokirala je informacija koja dolazi iz Osnovne škole dr. Franje Tuđmana u Kninu, gdje je jedna od učiteljica tjerala učenike da joj čiste cipele te ih je uz to vrijeđala i ponižavala, prenose hrvatski portali.
Jedna od ogorčenih majki Tamara Tomić za RTL je kazala kako su učenici morali pisati izljeve ljubavi prema učiteljici, što oni nisu htjeli raditi.

"Kada su nosili testove i radne listove, ako bi joj neko slučajno stao na nogu onda ih je tjerala da joj čiste cipele. Ja ne mogu zamisliti svoje dijete kako stoji pred cijelim razredom i čisti joj cipele, mislim da to uopće nije korektno", kazala je Tomić.

Svi ostali roditelji očajno iščekuju rješenje situacije. Neki od njih su znali za ovu situaciju, dok su se drugi šokirali kada su primili ovu informaciju. Pričaju kako njihova djeca ne žele otići u školu, jer se plaše da će ih tamo dočekati ova učiteljica.

S druge strane, učiteljica je za medije izjavila kako ovo nije tačna informacija te kako se radi o "hajci" određenog dijela roditelja. Ovakvo nešto, kako je rekla, u dvije decenije svoje karijere nije doživjela. Slučaj je prijavljen Ministarstvu za obrazovanje, a učiteljica je trenutno na bolovanju.
Prijavi grešku


Komentari (73)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...