Obračun kriminalaca
0

Ubijena dvojica muškaraca u Zemunu

Sarajevo-x.com
Foto: Blic.rs
Foto: Blic.rs
Dvojica muškaraca ubijena su u srijedu oko 20:45 sati kod fabrike Teleoptik u Zemunu. Nepoznati napadači ispalili su na njihov Mercedes novosadskih registracija 16 metaka.

Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o Danilu Radonjiću (62) iz Bara, koji ima srpsko državljanstvo i od ranije je poznat po sukobima koje su on i njegov brat Aleksandar imali sa kriminalnom grupom koju predvodi srpski kriminalac Luka Bojović. On je bio na mjestu suvozača, a vozač koji je stradao bio je 34-godišnji Dženan Ramović iz Podgorice, inače crnogorski državljanin.

Napadači su se svojim automobilom zaustavili na semaforu pored Mercedesa, a nakon što su ih zasuli hicima skrenuli su u jednu od sporednih ulica i pobjegli. Poslije pucnjave automobil u kome su bili ubijeni muškarci, nastavio se kretati pravo po inerciji i udario je u Mazdu 626 beogradskih registracija u kojoj se uz vozača nalazilo i jedno dijete. Dijete je tom prilikom lakše povrijeđeno i ukazana mu je ljekarska pomoć.

Ubistva su izvršena najvjerovatnije automatskim oružjem, a moguće je da je korišten i prigušivač. Najvjerovatnije se radi o jednom ili dvojici profesionalnih ubica koji su žrtve najviše pogodili u grudi i glavu.

Inače, prije dvije godine nestao je Radonjićev sin Slobodan, a policija vjeruje da je ubijen zbog osvete prema Danilu, piše srbijanski list Blic.