Crna Gora
0

Ubijen vlasnik budvanskog hotela "Avala"

SRNA
Hotel "Avala" u Budvi
Hotel "Avala" u Budvi
Dragan Bećirović, vlasnik hotela "Bianca" u Kolašinu i budvanske "Avale", ubijen je rano jutros, oko tri sata, u Budvi, kod gradske pekare, javljaju podgorički mediji.

Izvršni direktor kompanije "Bepler & Jacobson" Bećirović ubijen je kad je nepoznata osoba na njega ispalila tri hica kalibra 7,62 milimetra dok je stajao pored svog automobila ispred zgrade u kojoj ima stan. Policija je na mjestu ubistva pronašla tri čahure kalibra 7,62, a Bećirović je, navodno, pogođen u butnu arteriju i momentalno je došlo do jakog krvarenja.

Napadač je odmah pobjegao, a Bećirović je, pretpostavlja se, krenuo prema Domu zdravlja udaljenom 500 metara od mjesta ubistva. Tragovi krvi su vidljivi po asfaltu u dužini od stotinjak metara.

Kombi Hitne pomoći sa ranjenim Bećirovićem odmah je krenuo u kotorsku bolnicu, ali je biznismen izdahnuo u tunelu Mogren, saznaju "Vijesti".

Policijski uviđaj je završen oko 10.40, a ekipa forenzičara je provjerila tragove na licu mjesta. Policija je pustila saobraćaj za pješake i vozila u ulici gdje se dogodilo ubistvo, ali niko nije isprao krv ubijenog.