Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednik prvo citirao Tita sad hapšenja još samo da otvori Goli Otok he he
sreća pa nema pravde na svijetu inače bi cijeli svijet bio konclogor ojebina
Samo hapsi. Red, rad i pravna drzava. Daleko je jos od toga, ali cim se ovako postupa ide ka tome. U BIH s obzirom na siromastvo, korupcija je sigurno veca i nema ko koga ni da uhapsi.
Pa kod nas ako pocnu mala će biti Zenica u opštini Ilidza imaju cjenovnik kad završavas građevinsku dozvolu to ptice na grani više znaju
Da hoce kod nas uhpisili bi i pedeseto koljeno
Ahahah juče vojna parada, a danas ovo. U svakoj opštini je ista situacija. Moraju se svi uhapsi. A hahaha. Ovo je istina živa. I u BiH je isto. Nek Vučić kupi Kineze da obavljaju opštinske poslove.
@JVA1561 Neka posluša Kineze kako oni to rješavaju. Metak i još račun porodici.
Kaže se "cijelo rukovodstvo opštine", a ne "rukovodstvo cijele opštine"
Vuckoglavi sta radis ljudima ?
Vuckovi pederi...