Regija
0

U Srbiji protekle noći u udesima stradalo deset ljudi

Anadolija
Foto: Blic.rs
Foto: Blic.rs
U Srbiji je u dvije saobraćajne nesreće tokom noći poginulo deset osoba. U blizini Pančeva, u vozilu koje je udarilo u parkiranu prikolicu, stradalo je sedam, a na Ibarskoj magistrali u sudaru dva putnička vozila, živote su izgubile tri osobe.

Kako je za agenciju Anadolija potvrđeno iz Biroa za medije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, sedam osoba je poginulo u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu kod Pančeva.

"U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila noćas oko 01,45 sati, kod skretanja za Kačarevo, kad je putničko vozilo udarilo u parkirano teretno vozilo, poginulo je sedam osoba", rečeno je iz MUP-a Srbije.

Iz policije Pančeva rečeno je medijima da je do nesreće došlo kada je putnički automobil Opel Kadetudario u teretno vozilo koje je bilo parkirano na putu.

"Sedam osoba, koje su se nalazile u Opelu smrtno su stradali i trenutno se radi na utvrđivanju njihovog identiteta", potvrđeno je iz MUP-a Srbije.

Beogradski mediji navode da je vozač kamiona zadržan u policiji, a da su svi stradali muškarci romske nacionalnosti.

U udesu, koji se desio sinoć nešto prije 20 sati dogodio na Ibarskoj magistrali u blizini Lazarevca, tri osobe su poginule, a četiri su teško povrijeđene. Među povrijeđenima je i petogodišnje dijete.

U sudaru Mazde" i Yuga, nakon što je Mazda iz nepoznatog razloga prešla u suprotnu traku, žena i dva muškarca su stradali, a dvije osobe koje su se takođe nalazile u Yugi su teško povrijeđeni, a teške povrede zadobila su i dva muškarca koji su se nalazili u Mazdi.

Iz Urgentnog centra u Beogradu, gdje su povrijeđeni odvezeni, potvrđeno je da nisu u životnoj opasnosti.