Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NOVINARU OVO 21 STOLJECE JE TEK POCELO PREMA TOME NIJE NAJACA U OVOM STOLJECU NEGO NAJJACA DO SADA
ne moze ni najjaca do sada ako je u 20 vijeku bilo jacih bura... znaci ovaj debil novinar je ovaj put fino napisao a ti si glup
@Finac IMBECILU VRATI SE I PROCITAJ NASLOV I PROCITAJ STA SAM JA NAPISAO IMBECILU NASLOV JE : NAJJACA BURA U OVOM STOLJECU PAVIJANU OVO STOLJECE JE TEK POCELO IMA JOS 81 GODINA DO NOVOG STOLJECA IDOTE NAJJACA BURA JE DO SADA A NE U OVOM STOLJECU
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Nije samo Hrvatska, čitav svijet je u nekoj PRIRODNOJ nepogodi. Ne daj te se dalmatinci. Samo polahko, kao i dosad.
@narcis hebem ti familiju
klixbait
Žao mi je građana , ali najveći doprinos dala je MUS PIG, SVINJA KIJA ROKĆE KAKO NETREBA. TREBA JOJ OBAVEZNO SMANJITI ROKTANJE , INAĆE OLUJA ĆE SE RAZBUKTATI ! KRMAĆO OBUZDAJ SE !
ŽAO MI JE LJUFI , ALI NAJVEĆI DOPRINOS DALA JE MIS PIG , SVINJA KOJA ROKČE KAKO NETREBA. TREBA JOJ SMANJITI ROKTANJE.!
Ispravan ili ne, naslov je populistički, jeftin i ne priliči niti jednim ozbiljnim novinama. Klix, odavno ne spada u ozbiljan informativni portal, čemu je ovo i dokaz. Prema ovom naslovu, mogao je napisati i oluja milenija. A ustvari, najtačnija istina bila bi da je to možda najveća oluja decenije ili zadnje dvije decenije. Bolje da je napisao milenij nego stoljeće, ali vjerovatno se nije sjetio. :)
Slika 3. ovo se zove sreca
KAKO MI SASTIKE STOOOOJE PO SPLITU ???? LJULJAJU LI SE LJUBIMICE ? NEDAJTE BRAĆO DA IM DLAKA FALI A I PENZIJE SU TU !
SVASTIKE *
znaci split nije dalmacija?
onaj na trećoj slici je dobio besplatnu mirisnu jelkicu u kolima.......... :(
HRT4 - najjača "orkanska" bura u posljednih 10 godina. Desavanja u Venezueli imaju daleko veći prostor u vijestima HRT-a.
odnia vitar split u italiju
Ma jok - nema klimatskih promjena, sve je to zavjera masona...
Priroda
To je uragan batice, neka ga nazovu po imenu Uragan Kolinda
Crveni meteoalarm, upozorenje na katastrofalan vjetar, frajer ode i parkira ispod drveta.
Mene nema na rivi do maja... A do tada će tarase sve biti na svom mjestu... Ako bog da, a daće bog
Nelegitiman vjetar