|

U masovnoj tuči navijača Partizana povrijeđene četiri osobe, demolirana kladionica

U masovnoj tuči navijača Partizana povrijeđene četiri osobe, demolirana kladionica
19
Klix.ba
7.4.2019. u 19:35
60
komentara
19

dijeljenja
U masovnoj tuči navijača pred utakmicu Vojvodina - Partizan izbila je masovna u Kaću (Srbija) povrijeđene su četiri osobe.
Povrijeđeni su primljeni u Klinički centar Vojvodine, od kojih su tri osobe zadobile teže, a jedna lakše povrede, rečeno je u toj zdravstvenoj ustanovi.

"U Urgentni centar KCV danas poslije 14 sati, primljena su četiri muškarca. M.S., rođen 1998. zadobio je teške povrede glave, urađena je kompletna dijagnostika, a u toku je operativno zbrinjavanje povreda. S. R, rođen 1999. primljen sa teškim telesnim povredama, koji je posle dijagnostike, smješten na Kliniku za neurohirurgiju, dok treći muškarac B.N, rođen 1985. Sa teškim povredama vratne kičme, nalazi se na Klinici za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju. Četvrti povređeni, K. N, rođen 1997. godine zadobio je lake telesne povrede i u toku je opservacija i zbrinjavanje rana u Urgentnom centru KCV”, rečeno je Tanjugu u KCV.

Prema nezvaničnim informacijama, sukobile su se dvije frakcije navijačke grupe Partizana, koji su stigli iz Beograda. U masovnoj tuči učestvovalo je nekoliko desetina navijača, demolirana je obližnja kladionica u Kaću, na putu je bilo dosta razbijenog stakla, flaša, a sve je trajalo, prema tvrdnjama očevidaca, 20-ak minuta.
Prijavi grešku


Komentari (60)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...