Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar neko moze povjerovati u ovu pricu da kod nas nema nijedan oboljeli od korone??? Pa ljudi moji - mi opreme nemamo - nemamo zdravstva - nemamo apsolutno nista znaci! Mamlazi drzavni nece da zatvaraju skole i vrtice - jer djeca mogu biti super-kliconose - jer u 99.9% slucajeva djeca do 10godina nemaju apsolutno nikakve simptome - a virus se siri asimptomaticno. KOJI PROMASAJ OD DRZAVE!!! ZATVARAJTE SKOLE I VRTICE!!!!
@DrevniSamuraj i sad po tebi treba zatvarati škole i vrtiće, a niti jedno jedino dijete ispod 15 god nije oboljelo od korone, ja sam siguran da sam je čak i prebolio proteklih par dana samo što naši nisu htjeli niti da me testiraju iako sam bio u području zaraze, obolio, izlječio se, obićna gripa i ništa više! Nemojte biti glupi i širiti paniku!
Mi necemo znati ni da je bila i prosla...prema nasim doktorima mi cemo biti oaza bez gripe
Vi ko da prizeljkujete koronavirus u bih, nema ni u sloveniji pa se slovenci ne zale da nema i da ih vlast laze da nema 😂😂 ako zelite da provjerite da li nas vlast laze pravac wuhan kina i vratite se vamo sa koronom pa cemo skontat lazu li nas hahaha
Ovi sto u komentarima dizu paniku nek ugase internet sebi. Jesmo retardirana drzava, ali da se ugrozi sigurnost sviju nas sumnjam da im je to u cilju, tj da ne govore da ima kod nas zarazenih. A i da je tako pa sta? Saznat cete ako ste zarazeni sugurno 😂🙄 ugodan pozdrav zivite zivot ne zamarajte se medijskom hajkom moze vas autobus pokupit na ulici danas
prvo pravilo zdravstva u BiH: sto ne znas, to te ne boli :-)
IZBJEGAVAJTE LJETIVANJE U HRVATSKOJ TANL CE KORONA VIRUS PRERASTI U EPIDEMIJU
Ive godine nemijte ici ba jadran tano ce se prosiriti EPIDEMIJA
Šta je ovo u Rijeci familija čitava
Logicno , a za dalji tok u Hrvatskoj i regionu imas primjer Italije, Juzne Koreje i Irana.
ŠTA JE ANTIVIRUS? KOMSIJE ŽELIM VAM 🍀 U BRZOM OPORAVKU SVE DOĐE NA SVOJE PEACE ONE LOVE
Jucer sa migrantom iz italije najnormalnije prošetao, kakva korona crna... 😂
Nismo ni blizu spremni kao HR ali nasi mamlazi i dalje ne zatvaraju skole i vrtice!!!! Ovo kada se kod nas pocne siriti - pogledajte samo sta se desava u Italiji - za 6 dana preko 1700 oboljelih -_- STA RADIS VISE BOSNO?!?
Rijeka puna Bosanaca.... Idući tjedan korona u Bosni