Prvo obraćanje
10

Todorić nakon izlaska iz suda: Ovo je moja mala pobjeda, ali još ćete me vidjeti

Klix.ba
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Drago mi vas je vidjeti. Idem doma. Danas je ovo jedna mala pobjeda, ali zapravo velika. To puno znači, prva je izjava Ivice Todorića nakon što je izašao s londonskog suda, na kojem je rekao da se protivi hrvatskom zahtjevu za izručenje.

"Sve je bilo dobro, super", rekao je kratko novinarima po izlasku iz sudnice, ali je još ponešto dobacio medijima na brojna pitanja kojim su ga obasipali prisutni mediji.

"Mi smo Mercator užasno unaprijedili, užasno eto. Uskoro ćete me puno čuti. Ja ću se od sada oglašavati", najavio je, a na pitanje hoće li nastaviti pisati blog, rekao je da će se oglašavati i putem bloga, ali i da ima hrpu ponuda za nastupima na televiziji.

"U Hrvatskoj imamo još puno toga za napraviti. Znate li koliko smo za Mercator napravili? Dobili ste najbolji dućan u Evropi, i perfektni biznis. Imaju odličnu kompaniju i u Srbiji. Dođite jedanput da porazgovaramo - govorio je dok se jedva provlačio kroz zainteresirane novinare, kojima se glasno zahvalio što su došli. Imat ćete me priliku još čuti. Još ću ja sve vas iznenaditi", rekao je Todorić.