Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi sto nisu zivjeli za vrijeme Jugoslavije pa ne znaju kako se zivjelo i oni sto su sa sela skotrljali se u gradove i postali novopeceni gradani njima nevalja. Dok je bio TITO nisi bio gladan,imao si krov nad glavom,imao si zdravstvenu zastitu,isao si na more, zivjeo si kao covjek i osjecao si se kao covjek. Sad sve to imaju samo ljudi bliski strankama,ostali nemaju nista osim da ovako komentarisu.
druze komununista selo iz mene nikada nije izaslo niti ce.. zvijeli su oni koji su bili blize vatri, ko danas ko sutra sto ce bit blizu. pusti suplju o morima i autima i vilama sa bazenima, bar vile i bazeni bi danas bili vidljivi a ja ih nigdje ne vidim, za prezivljavanje se svercovalo iz trsta a danas iz turske i madjarske, socijalna pomoc se ne moze poredit s danasnjim davanjima od "tudjih njega" do penzionera da nemeres od njih maknut, skolstvo i zdravstvo ko danas,
sam sto danas djaka pjesaka nemeres vidjet... nekada se pjesacilo satima do skole po zimi i mecavi. druze vjerovatno si zivio blizu vatre.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
trebalo nam je 25 godina vladavine lopova, nacionalista i mafijasa da skontamo da je zadnja normalna drzava na ovim prostorima bila SFRJ. Sve ove nakaradne banana tvorevine su samo izvrsioci onoga sta im naloze MMF i slicni
Zivio drug TITO SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU (NEKADA) A DANAS SMRT OVIM KOMUNJARAMA(SMATRALI TITOVCIMA LOPOVI DANASNJI) A ZIVIO NAROD
Kao gradjanina SRB me sramota staviti u isti kos Tita i trenutnog premijera, imbecila i drama king-a Vucica.
...šmeker & bela ladja :)
I poslije Tita, Vučić... 😂😂😂😂 Fale im još Milošević, Arkan, Šešelj i ostala ratnohuškača ekipa iz 90. godina!
@drugovi.carice.. Pojma ti nemaś..Ko je opet napravio u brzo vrijeme kuče po BIH.i mnogo viśe..A manji entitet moźda joś koju markicu imaju od prodaje nekretnina muslimanima. .😉
Tito je najviše valjao Muslimanima i Šiptarima. Ta dva naroda postali su državotvorni i njihov broj je za 50 godina porastao 100% a standar im je bio najveći u Jugoslaviji. Danas ta dva naroda su najsiromašniji na Balkanu kao što su bili i prije 50 godina.
@skutor..ali duśa puna bila,jebo te kapitalizam..i 3 posla itd..
Ma TITO je bio Bog i batinja
nacionalistima ne valja niko osim onog ko im daje sadake dok oni placu i kukaju
Jednakost svih naroda, a on se vozi u mercedesu sa belim rukavicama, vila u svakom gradu, kurva, da prostite, takođe, mašinbravar svira klavir, voli tompuse i ne zna da priča srpski. Srbi su najluđi narod na svijetu, doveli ga na vlast i uništili svoju državu, a dali drugima.
@NinoBelovSRB tito nije valjao samo onima koji su kao ti ljubomorni sto nista nemaju i sto ni za sta nisu sposobni. u jugi svako ko je bio sposoban mogao je voziti dobro auto i obuci bijele rukavice.
@liberalism Ja govorim o laži koji su propagandno iznosili pioniri komunističke Jugoslavije. Kakva jednakost, kada je prosječni građanin vozio fića, malo ko zastavu, a on u mercedesu?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dajte, pa vučić je "naš" čovjek, nešto poput kraljevića marka, turski vazal.Srbi će ga vjerovatno opjevati u guslama!
Zauvijek cu ti biti zahvalan, dragi TIto - iako sam se rodio samo godinu prije tvoje smrti, barem 10 godina sam zivio u jakoj, prospernoj, mocnoj zemlji koju je citav svijet postovao. Bila je uzor svim zemljama istocno od nas - putovali smo svugdje bez viza. Nije bilo kriminala. Zauvijek ti HVALA - znam da se dan danas smijes u grobu
Alija najpopularniji lider u 24%, slijede Bakir i Erdogan
U NBH najpopularniji su: 1.Tito 2. Slobo 3.Tuđman 4.Alija 5. Dodo
Vidi masinbravara i bijelih rukavica :-) I naravno bijeli mercedes. Prva starleta regiona. Tako izgleda vodja siromasne zemlje proletera, radnika i seljaka. Zemlje jednakosti, bratstva i jedinstva. Pravi komunista.
Tipicna banana republjik onog vremena :)
@<!-- Zato smo i danas banane.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)