Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste dosadni s ovim likom zaboli nas više šta je posjetio, a šta nije. Poy
I ja sam posjetio Sloveniju.Ali me nema u vijestima ha ha hah.
Da nije imao staru deviznu ušteđevinu ljubljanske banke he he
Zasto novinari uopste pominju njegovo ime? Time upravo podrzavaju njegov imidz i namjeru da preko medija promovise svoje ideje. Treba postupiti kao Novozelandska premijerka NIKADA NE POMINJATI TO IME! Ne davati mu publicitet. Pominjati zrtve po imenu a ne njega.
@gooUser11068105x309 jer im je cilj da šire mržnju.
Da ovaj ne trazi safeta susica, imaju istu njusku.. Mozda mu je otac
Premijerka Novog Zelanda je jasno dala do znanja zašto mu neće spominjati ime, jer ne želi da mu da mu povećava medijski publicitet i time širi strah i paranoju među ljudima. A šta mediji iz regije konstantno rade? Izvještavaju na kojem tačno javnom wcu od Dubrovnika do Ljubljane je vršio nuždu. Prestanite više.
fucking bastard! fuj! nosite sliku ovog kopileta!
Svi svjetski mediji ne pokazuju mu lik, cenzuriše mu facu i ne pišu mu ime, jedino ovi naši retardi mu daju pažnju i promovišu ga...
Ko ga j€b€
De nam recite gde je piskio 21 decembra 2013te? oko devet uvece...
@TangoSaTornjacima Tipicna balijska "duhovitost"...
Smrtnu kaznu plus njegovima poslati cijenu za metak