Regija
0

Tadiću na Facebooku prijete snajperom

SRNA
Na društvenoj mreži Facebook pojavila se grupa koja prijeti predsjedniku Srbije Borisu Tadiću napisom "Tadiću džaba ti blindirana mečka kad otvoriš vrata snajper te čeka".

Nedavno je saopšteno da je predsjednik Srbije dobio na korištenje novi blindirani crni mercedes, sa najvišim sigurnosnim standardima, zbog ozbiljnih mafijaških prijetnji.

Portparol Demokratske stranke Jelena Trivan pozvala je danas sve državne organe da najoštrije reaguju zbog najnovijih <a class="text-vijesti hover:underline" href="http://www.facebook.com/home.php?#!/search/?init=srp&sfxp=&q=tadicu%20dzaba%20ti%20blindirana">prijetnji  Tadiću</a>.

Trivan je rekla novinarima u Skupštini Srbije da se očekuje da   da reaguju sve nadležne institucije, od bezbjednosnih do pravosudnih, ali i političke partije i mediji.

"U javnosti postoji ozbiljna zamjena teza krivaca i žrtava. Danas se svi, čak i oni koji ugrožavaju tuđu bezbjednost, pozivaju na sopstvenu ugroženu bezbjednost, a jasno je ko je danas u Srbiji ugrožen i zbog čega", dodala je Trivan.