{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Tadićeva poruka biračima: Glasate za vlastitu budućnost

F
18.1.2008. u 14:29
0
0
Tadićeva poruka biračima: Glasate za vlastitu budućnost
0
Tadićeva poruka biračima: Glasate za vlastitu budućnost
Foto: Reuters
Predsjednički kandidat Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je u četvrtak uvečer da Srbija mora nastaviti da gradi stabilno i prosperitetno društvo i da zato na izborima građani treba da glasaju za vlastitu budućnost.
Predstavljajući izborni program te partije na RTS-u, Tadić je putem videomaterijala sa predizbornih gostovanja poručio da je spreman da radi "svom snagom i više od toga", kako "bismo obezbijedili razvoj, mir i stabilnost".

"Ako sada odustanemo, doživjet ćemo ekonomsku propast, a ako nastavimo za nekoliko godina imat ćemo stabilnost", istakao je on.

Prema Tadićevim riječima, veoma je bitno da se sačuva cjelovitost Srbije i Kosova, ali i da se uđe u Evropsku uniju.

"Da bismo to ostvarili, moramo da instistiramo da se Srbija zaposli, da građani imaju dobro zdravlje, da znanje bude poštovano, da gradimo nove puteve i nastavimo sa razvojem, da se borimo protiv lopovluka i korupcije...", naglasio je on.

Tadić je kazao da u Srbiji najviše nedostaju djeca i radna mjesta, zbog čega će se na tom najviše i raditi, kao i da će biti ulagano u obrazovanje i nauku, "jer bez toga nema razvoja društva i boljeg životnog standarda".

On je poručio da, iako će Srbija imati moćnu i najbolju vojsku u regionu, nema razloga da ponovo ratuje i da se sudara sa čitavim svijetom.

Sporazum o približavanju i stabilizaciji nema alternativu i on predstavlja pitanje budućnosti i boljeg života, kazao je sadašnji predsjednik Srbije.

"Poštujemo našu kulturu, sve naše doprinose kroz istoriju, ali nećemo dozvoliti da izgubimo budućnost. Želimo da stvaramo šansu i za buduću istoriju", rekao je Tadić.

On je istakao da se zalaže za Evropu, "zato što smo evropski narod, zato što je Evropa u nama i zato što se tamo bolje živi i više vodi računa o ljudima".

Ovo je kandidatura za bolji život, poručio je Tadić biračima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: