{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Starica sa fantomkom pokušala da opljačka mjenjačnicu

S
25.1.2011. u 08:44
0
10
Starica sa fantomkom pokušala da opljačka mjenjačnicu
0
Starica od 70 godina pokušala je da opljačka mjenjačnicu u mjestu Ada, sa fantomkom na glavi i plastičnim pištoljem.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Zahvaljujući prisebnosti radnice mjenjačnice "Dolar", koja je pozvala policiju, starica koja je identifikovana kao Marija P., otišla je praznih ruku, piše "Blic".

"Oko devet ujutro u mjenjačnicu je ušla osoba koja je na glavi imala kapu sa prorezima za oči i usta. Brzo se okrenula i ključem koji je bio u bravi zaključala ulazna vrata. Nije tražila pare, nego da je pustim u dio menjačnice gdje su kasa i novac", ispričala je 33- godišnja radnica.

Radnica je pozvala policiju, a kada se vratila prema šalteru mjenjačnice, vidjela je razbojnicu kako izlazi iz mjenjačnice i skida fantomku i odmah je prepoznala.

"Bila je to žena koja je i njedelju dana ranije ušla u mjenjačnicu, zaključala vrata i zahtijevala da je pustim kod sebe, jer navodno hoće da vidi gazdu", kaže radnica, koja dodaje da se u pitanju starija Romkinja koju je sretala na ulici.

Policija je protiv starice Marije P., koja je i ranije dolazila u sukob sa zakonom zbog krađe, šverca i vračanja, podnijela krivičnu prijavu zbog pokušaja razbojništva.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: