{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Srbija tuži Miloševićeve nasljednike zbog vile na Dedinju

F
19.10.2008. u 14:30
0
8
Srbija tuži Miloševićeve nasljednike zbog vile na Dedinju
0
Srbija tuži Miloševićeve nasljednike zbog vile na Dedinju
Država Srbija tužila je Mirjanu Marković, Marka i Mariju Milošević, kao pravne nasljednike Slobodana Miloševića, zbog protupravnog prisvajanja vile u Užičkoj ulici 34 na beogradskom Dedinju, piše beogradski dnevnik "Blic" od nedjelje.
Kako taj dnevnik piše, glavno ročište održat će se 19. prosinca ove godine, a svi Miloševićevi nasljednici u tom postupku imaju svoje pravne zastupnike.

Nakon što je okončan proces utvrđivanja Miloševićevih nasljednika, vođen na inicijativu republičkog javnog pravobranitelja, s obzirom na to da nasljednici nisu pokrenuli ostavinski postupak nakon Miloševićeve smrti, republički javni pravobranitelj, koji zastupa državu Srbiju, pokrenuo je proces oduzimanja vile u Užićkoj 34.

Bivši predsjednik Srbije i SR Jugoslavije je dva dana prije početka NATO-intervencije 1999. godine kupio vilu od 94,12 četvornih metara u Užićkoj ulici, za koju je državi Srbiji platio 84.212 dinara ili 99,49 tadašnjih maraka po kvadratnom metru, iako na to nije imao pravo, s obzirom na to da je već otkupio državnu vilu u Tolstojevoj ulici na Dedinju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: