Teže povrede glave
0

Srbija: Ranjene četiri osobe u pljački banke u Beogradu

FENA
Beograd
Beograd
Četiri osobe, od kojih su dva policajca, jedan građanin i izvršilac, teško su ranjeni tokom pljačke "Komercijane banke" u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi u Beogradu.

Portparol Urgentnog centra Drago Jovanović rekao da su četvorica ranjenih primljeni u tu zdravstvenu ustanovu s težim povredama glave.

Jedan povrijeđeni policajac se, kako je naveo, nalazi na odjeljenju intenzivne njege, a drugi na odjeljenju poluintenzivne njege, dok je treća osoba s povredama glave i vrata u operacionoj sali.

Jovanović je dodao da se čovjek za kojeg se vjeruje da je napadač nalazi na reanimaciji.

Kako je ranije agenciji Beta rekla Nada Macura, ljekar Hitne pomoći koja je intervenisala, jedan policajac (41), ranjen je u potiljak i bio je bez svjesti, dok je drugi policajac (32) godine pogođen u lice.

Nada Macura je dodala da su u Urgentni centar prevezeni i jedan mladić od 25 godina, za kojeg se vjeruje da je napadač, s povredama glave, kao i muškarac (30) koji je ranjen u vrat i u svjesnom je stanju.

Pljačka se dogodila oko 14.30 i tamo su odmah došla četiri vozila hitne pomoći.

Za napadačima se intenzivno traga.

U MUP-u Srbije nisu imali informacije o tome koliko su ozbiljne povrede ranjenih policajaca, kao ni o identitetu druge dvije povrijeđene osobe, prenose beogradski mediji.