{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Srbi na Kosovu napuštaju kosovske policijske snage

F
27.2.2008. u 22:25
0
0
Srbi na Kosovu napuštaju kosovske policijske snage
0
Srbi na Kosovu napuštaju kosovske policijske snage
Srbi zaposleni u Kosovskoj policijskoj službi (KPS) u srpskim enklavama na Kosovu napustili su u srijedu svoja radna mjesta u skladu sa srbijanskom državnom politikom prema Kosovu, odnosno u skladu s Akcijskim planom Vlade Srbije, potvrdio je u srijedu srbijanski ministar za infrastrukturu Velimir Ilić.
"Takvi potezi su u skladu s Akcijskim planom", kazao je Ilić novinarima. Taj Akcijski plan još nije predočen u javnosti.

Zastupnik u Skupštini Srbije i èlan srbijanskog pregovaračkog tima za status Kosova Goran Bogdanović kazao je Radiju B92 da je Srbima na Kosovu potrebna zaštita, te da bi bilo dobro da ju provodi srpska policija. No, dodao je kako misli da će se KFOR i UNMIK, koji su zaduženi za sigurnost na Kosovu, suprotstaviti formiranju srpske
policije.

Iako je zastupnik u Skupštini Srbije, dodao je Bogdanović, niti njemu nisu poznati detalji Akcijskog plana Vlade Srbije koji se odnose na policiju, pa zato ne zna niti bi li ideja o stvaranju srpske policije na Kosovu bila u skladu s državnom politikom Srbije prema Kosovu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: