Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U predstavi ovog idiota Frljića jedan od fragmenata je da Isus siluje jednu muslimanku !!!! Valjda je jasno sve dalje zašto su povrijeđeni i splitski kršćani i splitski muslimani.
Ovi sto protestvuju bili u pozorista zadnji put kad je osnovna skola kolektivno isla. Citam na indexu casna sestra protestvuje zbog cetnicke prestave ovi pjevaju tompsona. A kad imaju misu za Pavelica redovno u Splitu onda nigdje nikoga. Hrvati su definitivno popucali u svom fasizmu.
@Eukaliptus Na žalost, moram se složiti s tobom. Mise za fašistu pavelića, svake godine se održavaju i u Zagrebu u Palmotićevoj ulici, a thompson baš nikada i ni na koji način nije bio sankcioniran zbog "pjesme" "Jasenovac i Gradiška Stara". Mene kao Hrvata iz Bosne i Hercegovine, vrijeđaju ustašoidi. Sramim se tih budaletina.
Ko god uspije da naljuti ovu klerofašisticku gamad, ima moju potpunu podršku.
I onda, evo ih kao šešeljovci... svi koji pameti imaju trebaju pogledati ovu bijedu. sto si veci "vjerski patriota" to ces veca bijeda nakon sukoba biti. za crkvu i dzamiju vi ste potrosna roba, koja nakon sto je potrosena, biva odbacena.
SAMO SE ZAPITAJTE ZAŠTO RATOVI, ZAŠTO MRŽNJA? crkva i džamija - ništa drugo.
Dobro su demonstranti nasli put do pozorista. Kladim se da im je to jedina predstava na koju su otisli u zivotu.
hihihi napredni Hrvati hihihihii
E ako su ti debilni prosvjednici pjevali "pjesme" pronacističkog ratnog profitera thompsona, koji se ponosi jasenovcem i gradiškom starom, onda možda taj Frljić nešto i vrijedi.
...kad čovjek pogleda fotogaleriju tamošnjih prosvjednika, ta lica iz kojih izbija produhovljenost, kritička misao spram stvarnosti, odmak od klišea krvi, tla, nacije & vjere, duh individualizma i prosvijećenosti... i tako to... ...mislim, imaju ljudi pravo na protest, imaju čak i pravo na uvrede (iako to nije baš kršćanski), ali, reko bih, nemaju pravo na prijetnje drugima.
Tako je Frljicu, rokaj ove religijske zabludjenike...
ne znam da ki znate da u predstavi glavna glumica je gola sa hidžabom na glavi a neki kreten je kao siluje...
i to je normalno
@tigarbengalski25 ako ti smeta nemoj gledati, ne slusam ni ja radio Mir.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dr mengele umro u osamdeset nekoj kupajući se na plazi u braziu,verujem da su mu danas potomci puni ko brod bozija pravda
Ko još pored onakvog Holivuda i Pornhuba ide u pozorište...
desnicarskoj bagri smeta kad čovjek govori istinu.
ateista sam,tim se dičim i ponosim da verujem da nam bradati deda sa neba kroji sudbine hahaha
@petarmrkonjic Skrojio je davno, sad sjedi na kauču i gleda nas na TV-u.