Regija
0

Sonja Savić umrla od heroina i morfija

Sarajevo-x.com
Beogradski Press u današnjem izdanju donosi rezultate obdukcije nad tijelom poznate glumice Sonje Savić, te tvrdi da je ubila kombinacija heroina i morfija.

Glumica Sonja Savić preminula je od prevelike doze narkotika, a u njenom tijelu pronađeni su tragovi heroina i morfijuma, saznaje Press iz izvora bliskih Institutu za sudsku medicinu u Beogradu.

Pretpostavlja se da je opijat unijet u tijelo oralno, u obliku tableta. Na njenom tijelu su pronađeni ožiljci od uboda igle, zbog čega je i zatražena autopsija, piše Press.

Izvor je demantovao navode pojedinih medija koji su pisali da se u Sonjinom stanu nije nalazilo ništa osim dušeka na kojem je preminula.

"Potpuna je laž da je pronađena okružena iglama," naveo je isti izvor te dodao kako se nekoliko dana pred smrt osjećala loše te je morfij vjerovatno uzimala da ublaži bolove.

Sonja Savić umrla je 23. septembra u svom stanu u Beogradu. Sahranjena je na seoskom groblju u selu između Čačka i Kraljeva, a sahrani nije prisustvovao niko od njenih kolega.