Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna postaje polako, ali sigurno pravi geto, odnosno druga Palestina!
@Darth_Vader_007 ķao i Eng, Fra, Nje...
@Darth_Vader_007 Hrvatska moze uc u schengen samo ako zicom ogradi i postrozi kontrole na granici sa bejha ,tako da potpuno zaustavi migrante i sverc oruzja za teroristicke napade po Europi a to znaci totalnu izolaciju i palestinizaciju pa vi pustajte balone za Idlib ,pravite dzenaze za Mursija i predizborne skupove za Erdogana ,dajite vize za Irance i pakistance te drugo miroljubivo cvijece
BejHa ko retardirani brat niko ga nista ne pita za nista.
@3eger I jos mu od invalidske penzije gurnu samo 50 KM da ima za duhan i kladionicu citav mjesec i to je to.
Nemogu čuvati granicu prema BiH. Neznaju oni to da rade kao ljudi. A prolaziti se može svakako i mimo graničnih prelaza. Kako prolazi droga i duhan?
Na kraju ce EU dati i sredstva Hrvatskoj za bolje opremanje granica (kao i za Peljesacki most), i na istim tim granicama ce iovako goljavog Bosnju skidati golog. A goljavi i glupi Bosnjo ce narednih 40 godina jos pricati o UZP, genocidima i kako Hrvate niko ne voli a njega vole.
Dok dodik vodi igru bosna je Palestina.......
Schengen nije presudan za Hrvatsku. Janezi, čini se, žele da Hrvatska podigne ogradu oko BIH i pojača nadzor (zigu putnike zemalja koje nisu u EU). Kako god okreneš, ceh će platiti Bošnjaci.
Nekima je izgleda "malo" krivo, ali šta ćeš... 🇭🇷🇩🇪🇭🇷
Pa ne moze ni Slovenija cuvati svoju granicu uz HR, jos 10 puta je kraca nego sto HR ima sa BiH.
Kao da ce se nesta puno promjeniti ako udju u Šengen.
Kako da neće moći čuvati ...eno na svakih 500 m granice zvrlji dron sa termalnom kamerom i čim primjete divljač odmah zovu lovce .Nema šanse da srndać opstane na granici.
Da Slovenci nastupaju više fer (a ne pokusavati izlobirati sudiju u sporu oko piranskog zaljeva) i da nisu plačipičke koje se stalno na nešto žale a odnosi se na bilateralni spor dvije zemlje, možda bi ih i Evropska komisija više cijenila.
ne dati hdz fasistima, ko fol europejcima!! pozdrav za normalne hrvate
@DuleSavic zašto ne bi bili fašisti i europejci. tko kaže da jedno mora isključivati drugo
Sta ste napisali..dugo