{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Slovenska policija ispituje sudionike emisije o korupciji

F
3.9.2008. u 20:16
0
0
Slovenska policija ispituje sudionike emisije o korupciji
0
Slovenska policija ispituje sudionike emisije o korupciji
Slovenska je policija danas potvrdila da je razgovarala sa sudionicima emisije finske televizije u kojoj je premijer Janez Janša u ponedjeljak optužen za korupciju u nabavci oklopnih vozila tvrtke "Patrije" za slovensku vojsku.
Provjeravamo tvrdnje, što su se zadnjih dana pojavile u finskim i slovenskim medijima, da postoje dokazi i podaci koji upućuju na sumnju u kažnjiva djela korupcije", navela je u saopćenju policija. Razgovori su usmjereni na osiguranje mogućih dokaza koji bi mogli poslužiti u daljnjem kaznenom postupku, a u cijelom slučaju surađuju finska i slovenska policija te državna odvjetništva dviju zemalja, saopćila je policija.

Slovenski mediji, koji se pozivaju na glasnogovornika slovenske Vlade Anžea Logara, navode da je premijer Janša danas najavio podizanje tužbe u ime Vlade protiv finske televizije YLE zbog insinuacija da je umiješan u korupciju.

Pošto se finska javna televizija zbog svojih tvrdnja odbila ispričati ili objaviti navodne dokumente koji su spomenuti a nisu objavljeni, slovenska je Vlada već stupila u kontakt s odvjetnicima s kojima se dogovara o pojedinostima tužbe, javili su slovenski mediji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: