Slovenija: Borut Pahor opet u bolnici

F
FENA
24.12.2011. u 21:33
0
4
Slovenija: Borut Pahor opet u bolnici
0
Slovenija: Borut Pahor opet u bolnici Borut Pahor (Foto: AFP)
Slovenski premijer na odlasku Borut Pahor primljen je u subotu popodne opet u bolnicu zbog problema s upalom srednjeg uha.
Kako je navedeno u priopćenju ljubljanskog Kliničkog bolničkog centra, Pahor je primljen na odjel za otolaringologiju i cervikofacijalnu kirurgiju nakon pogoršanja zdravstvenog stanja jer se upala srednjeg uha zbog koje je već bio hospitaliziran od 12. do 20. ovog mjeseca nije smirila kako se očekivalo. Zbog toga će, navode liječnici u središnjoj slovenskoj zdravstvenoj ustanovi, Pahoru biti izvršen dodatni operacijski zahvat na srednjem uhu.

Kako je javila Slovenska televizija, Pahorovo zdravstveno stanje kompliciralo se i nakon otpuštanja iz bolnice početkom sedmice, pa ga mu je liječnik u četvrtak na uhu obavio manji zdravstveni zahvat koji nije dao očekivane rezultate.

Liječnici tvrde da se je teška upala srednjeg uha kod Pahora razvila nakon prvobitne manje prehlade. Nakon što liječenje antibioticima nije pomoglo morao je biti liječen hospitalno, a bolnicu je napustio u utorak, dan prije konstitutivne sjednice parlamenta na kojoj je morao biti prisutan.


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: