Hrvatska
0

Šest osoba uhapšeno u akciji "Šok"

FENA
Foto: Index.hr
Foto: Index.hr
U policijskoj akciji pod nazivom "Šok" danas je uhićeno šest osoba koje se povezuje sa zagrebačkim kriminalnim podzemljem, no još nije poznato zašto ih policija tereti.

"U današnjoj akciji uhitili smo šest osoba koje se nalaze na kriminalističkoj obradi u sjedištu zagrebačke Kriminalističke policije u Heinzelovoj. No za sada ne možemo iznositi pojedinosti te obrade", izjavio je za Hinu načelnik Ureda ravnatelja policije Krunoslav Borovec.

Dodao je da će nakon kriminalističke obrade policija, najvjerojatnije sutra popodne, održati izvanrednu konferenciju za novinare.

Borovec nije želio ni potvrditi ni opovrgnuti tvrdnje medija da su uhićena trojica braće Rodić, Josip Antić Zef, Josip Glasnović Švabo i Ivan Marić.

Mediji nagađaju da su braća Rodić uhićena zbog namjere da se osvete za ubojstvo brata Vinka kojega je u veljači ove godine nepoznata osoba ubila u kafiću u zagrebačkoj Dubravi.

Dugo pripremana policijska akcija "Šok", usmjerena na poznate pripadnike kriminalnog podzemlja, počela je danas na zagrebačkom području. Pretraženi su kuće, stanovi i automobili više osoba.