{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Šešelj optužio Rasima Ljajića da je vođa jednog od najjačih narkokartela u Srbiji

30.10.2018. u 16:04
49
72
Šešelj optužio Rasima Ljajića da je vođa jednog od najjačih narkokartela u Srbiji
49
 
Lider Srpske radikalne stranke (SRS) i osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj optužio je danas u Skupštini Srbije potpredsjednika Vlade Srbije Rasima Ljajića da je vođa jednog od najjačih narkokartela na području Srbije.
Naime, Šešelj je na početku sjednice kazao kako policija ima sva operativna saznanja da je Ljajić jedan od vođa najvećeg kartela.

"Najnoviji slučaj koji sam saznao iz pouzdanih izvora je kriminalna afera Rasima Ljajića. On je vođa jenog on narkokartela na području Srbije. Policija ima sva operativna saznanja. Sve ima dokumentovano i niko ništa ne preduzima jer je potpredjesnik Vlade. Zašto policija ništa ne poduzima", kazao je Šešelj.

On je potom dodao kako je Ljajićeva partija "sadaka" partija.

"To su partije koje nisu u u stanju da samostalno pređu cenzus, pa se zbog toga prikopčaju za neku veliku partiju da bi se dočepali nekoliko poslaničkih mandata. Takve partije onemogućavaju normalan rad parlamenta, jer poslije izbora formiraju posebne poslaničke grupe", istakao je Šešelj.

On je zatražio da se Poslovnikom onemogući da partija koja nije nastupala samostalno na izborima formira samostalni poslanički klub.

Lider SRS-a prozvao je Ljajića i da ima lažnu diplomu Medicinskog fakuletata navodeći da je studirao u Sarajevu i da je rat izbio kada je bio četvrta godina fakulteta, a da se potom "iznenada pojavio sa gotovom diplomom".

Šešeljeve optužbe naišle su na burno negodovanje Ljajićevih poslanika iz Socijademokratske partije Srbije koji su odbacili njegove navode i napustili skupštinsku salu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: